Lirik Lagu Tarling Siffa Dermayu - Wis Rong Taun

 Lirik Lagu Tarling Wis Rong Taun - Siffa Dermayu

Wos rong taun jamane ninggal anak laki
Ning pikiran kaya kuat kaya beli

Anak nangis tangan sun ora bisa nyayang
Ati ngenes pikiran rasa melayang
Wis rong taun

Reff:
Ngenes ning jero ati
Ninggal anak lan laki
Mimi mangkat sing umah
Demi kanggo keluarga

Senok ayu sing tabah
Kudu sering dedonga
Muga mimi sing kerja
Diparingi waras rosa

Lawas bli ketemu
Bli sanggup nahan rindu

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Siffa Dermayu - Wis Rong Taun"

Posting Komentar