Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Lemes Dedes

 Lirik Lagu Tarling Lemes Dedes - Susy Arzetty

Langka firasate, lan uga blenak pikire
Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru..

Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
Jantung lir kaya diremes remes,
Dau weru diwayu sun lemes dedes..

Reff:
Apa bli inget ning susahe,
Kien wis sugih se enake..
Lamon kula bli sayang anak,
Wis pasti kula jaluk pegat..

Sing keker kang gejekan waton,
Sun masih pengen gogon tuwon..
Coba kakang gage istighfar,
Untung kula istri sing sabar..

Ana dongenge awit jaman bengen,
Panase diwayu lir geni nglengkem,
Endog bisa mateng ning nduwur weteng..

Apa kurang mbakti, raga kula ning laki
Batin kula ngenes, nangis mata wis pedes..
Jantung lir kaya diremes remes,
Dau weru diwayu sun lemes dedes..

Reff:
Apa bli inget ning susahe,
Kien wis sugih se enake..
Lamon kula bli sayang anak,
Wis pasti kula jaluk pegat..

Sing keker kang gejekan waton,
Sun masih pengen gogon tuwon..
Coba kakang gage istighfar,
Untung kula istri sing sabar..

Ana dongenge awit jaman bengen,
Panase diwayu lir geni nglengkem,
Endog bisa mateng ning nduwur weteng..

Langka firasate, lan uga blenak pikire
Bli due curiga, yen laki berbuat salah..
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Lemes Dedes"

Posting Komentar