Lirik Lagu Tarling Uus Trisula - Tampan

 Lirik Lagu Tarling Tampan - Uus Trisula

Aduh memang tampan 
Sungguh tampan
Kulit kuning rambut brintik
Kumise cilik matae delik

Yen gemuyu dadie rindu
Memang tampan lan sopan
Akeh gadis
Pengen kenalan

Reff:
Rasae ning ati ora tahan
Yen bengi sering kelingan
Wis pasti lan wis nyata
Bisa bisa dadi kegoda

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Uus Trisula - Tampan"

Posting Komentar