Lirik Lagu Tarling Wati Jaguar - Angin Ketiga

 Lirik Lagu Tarling Angin Ketiga - Wati Jaguar

Kaya kenen rasane wong disulaya
Napak jogan kaya-kaya ora kerasa
Lahir batin kaya kapuk sing kanginan
Ditinggal kawin ning kekasih pujaan

Apa salah lan apa dosae kula
Tega temen kakang ngianati cinta
Angin kumbang ning wayah usum ketiga
Sing dadi saksi kakang janji setia

Reff:
Sumelap kaya sujen
Ati gemerlap kekasih karo wong sejen
Nangapa sumpah lan janji
Yen akhire kakang menghianati

Sumedot yen kelingan
Memadu cinta ning waktu angine kumbang
Ketiga usum ketiga
Sayang disayang kien tinggal cerita

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wati Jaguar - Angin Ketiga"

Posting Komentar