Lirik Lagu Tarling Wulan - Langka Katone

 Lirik Lagu Tarling Langka Katone - Wulan

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira,
Kasih sayange kula,angger digawe lara..

Reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..

Reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wulan - Langka Katone"

Posting Komentar