Lirik Lagu Tarling Yusuf El-Za'im - Wong Ayu

 Lirik Lagu Tarling Wong Ayu - Yusuf El-Za'im

Pertama kenalan
Ning pinggir lautan
Pandengan pertama
Ati rasa deg-degan

Matane sing redup
Kaya damar kanginan
Sedep yen wis mesem
Gawe ati kesengsem
Wong ayu kakang rasa kelayu

Reff:
Sekloyonge wong ayu 
Ati rasa kelayu
Lunga pengen mbaturi 
Tapi rasa bli wani

Ati rasa ketuwon 
Lamon ora kelakon
Pikiran sun keganggu 
Bengi bli bisa turu

Wong ayu yen balik kakang melu

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yusuf El-Za'im - Wong Ayu"

Posting Komentar